Knjiga Ispovest Kako smo ubili Boga

NVO Montenegro International javno poziva šeficu Delegacije EU u Crnoj Gori Oanu Kristinu Popu, koordinatorku UNDP-a Danielu Gasparikovu, savjetnica UN za ljudska prava Anjet Lanting, šeficu Misije OEBS Maris Davije, Reisa Islamske zajednice Rifata Fejzića, Nadbiskupa Barskog Roka Đonlešaja i predsjednicu Jevrejske zajednice u Crnoj Gori Ninu Ofner Bokan da NE prisustvuju sjednici Odbora za ljudska prava koja je zakazana za ponedjeljak.

Apel prenosimo u cjelosti:

Šefica Delegacije EU u Crnoj Gori Oana Kristina Popa,

Koordinatorka UNDP-a Daniela Gasparikova,

Savjetnica UN za ljudska prava Anjet Lanting,

Šefica Misije OEBS Maris Davije

Reis Islamske zajednice Rifat Fejzić,

Nadbiskup Barski Rok Đonlešaj

Predsjednica Jevrejske zajednice u Crnoj Gori Nina Ofner Bokan

APEL

Poštovani/a,

Nije potrebno trošiti mnogo riječi da bi se obrazložila potreba da se ne odazovete pozivu predsjednika Odbora za ljudska prava Vučurovića, u ponedjeljak, 28.12.2020 g.

Podsjetićemo vas, Vučurović je osoba koja negira genocid u Srebrenici, koja učesnike Patriotskog skupa u Podgorici naziva neonacistima, koja građansku Crnu Goru naziva “svetosavskom i nemanjićkom”, te koja Paradu ponosa naziva “Paradom srama”.

Odazvavši se njegovom pozivu, daćete legitimitet čovjeku o kojemu najbolje govore njegove riječi, osvjedočenom šovinisti, velikosrpskom nacionalisti i klerofašisti koji negira postojanje crnogorske nacije.

U agendi velikosrpskog projekta danas je asimilacija crnogorskog naroda a već sjutra, ako ova klerofašistička grupa koja je prevarom crnogorskih birača došla na vlast u Crnoj Gori, ostvari svoj naum, na red će doći i ostali.

Pozivamo šeficu Delegacije EU u Crnoj Gori Oanu Kristinu Popu, koordinatorku UNDP-a Danielu Gasparikovu, savjetnicu UN za ljudska prava Anjet Lanting i šeficu Misije OEBS Maris Davije da NE prisustvuju sjednici Odbora za ljudska prava iz samo jednoga razloga: jedna registrovana vjerska zajednica nije pozvana a jedna neregistrovana vjerska zajednica jeste.

Drage ekselencije, djelima pokažite vašu privrženost vladavini prava, imate vremena da upitate zašto je Crnogorska pravoslavna crkva ignorisana od strane predsjednika Odbora.

Pravo je pravedno, poštovane ekselencije.

Nadamo se da nećete dozvoliti da se pred vašim očima bilo ko izruguje pravu, odnosno vladavini prava.

A za pravdu će se postarati Crnogorke i Crnogorci kao što su to radili u svojoj hiljadugodišnjoj istoriji voleći slobodu više od života.

Knjiga Ispovest Kako smo ubili Boga
Related Posts

Knjiga ISPOVEST KAKO SMO UBILI BOGA, svjedočanstvo je progona i mučeništva ljudi koji su svakodnevne žrtve, ne samo silovatelja i napasnika u mantijama, nego i sistema koji takve ljude štiti.

Više o knjizi na sljedećem linku: https://kakosmoubiliboga.me/. Štampano izdanje knjige dostupno je u knjižarama Narodna knjiga, po cijeni od 10€. Narodna knjiga Podgorica - ul. Novaka Miloševa Br. 12, City Mall (I sprat) i TC Bazar. Narodna knjiga Nikšić u TC Laković, Bulevar 13. jul Knjigu možete naručiti i uplatom na žiro račun: 510-135162-14. Svrha: donacija. Primalac: NVO Montenegro International. Molimo Vas da na e-mail: info@montenegrointernational.org pošaljete kopiju uplatnice, ime i prezime i adresu na koju želite da Vam knjiga bude poslata. Elektronsko izdanje knjige na MNE/CRO/SRB/BIH možete kupiti putem sajta https://kakosmoubiliboga.me/. Englesko izdanje knjige dostupno je putem Amazona: https://www.amazon.com/dp/B097C8H7VP. NVO Montenegro International
%d bloggers like this: