Knjiga Ispovest Kako smo ubili Boga

MONTENEGRO INTERNATIONAL

Podržava poziv svim patriotama crnogorskim,  da se u petak 18. Decembra sa početkom u 15:30  pridruže auto protestu pod nazivom:

NEĆEMO BITI NIČIJI ROBOVI NITI CRKVENI KMETOVI

Jedno uz drugo, etički i etnički, svih vjera i konfesija, Crnogorke i Crnogorci kojima je Crna Gora majka i domovina!

“CRNOGORCI, NE BUDITE TUĐA METLA I LOPATA, NE LIŽITE TUĐE ŠAKE, NE OBIJAJTE TUĐE PRAGOVE, NE DAJTE SE VARATI, NE DAJTE SE KUPOVATI, NE BUDITE TUĐA SREĆA, VRAĆITE SE SEBI I SVOME, TAKO VI ‘LJEBA I VODE, NE KOPAJTE JAMU JEDAN DRUGOME, NE RADITE ZA SVOJU POGIBIJU.”

CRNA GORA JE NAŠA JEDINA PARTIJA

Knjiga Ispovest Kako smo ubili Boga
Related Posts

Knjiga ISPOVEST KAKO SMO UBILI BOGA, svjedočanstvo je progona i mučeništva ljudi koji su svakodnevne žrtve, ne samo silovatelja i napasnika u mantijama, nego i sistema koji takve ljude štiti.

Više o knjizi na sljedećem linku: https://kakosmoubiliboga.me/. Štampano izdanje knjige dostupno je u knjižarama Narodna knjiga, po cijeni od 10€. Narodna knjiga Podgorica - ul. Novaka Miloševa Br. 12, City Mall (I sprat) i TC Bazar. Narodna knjiga Nikšić u TC Laković, Bulevar 13. jul Knjigu možete naručiti i uplatom na žiro račun: 510-135162-14. Svrha: donacija. Primalac: NVO Montenegro International. Molimo Vas da na e-mail: info@montenegrointernational.org pošaljete kopiju uplatnice, ime i prezime i adresu na koju želite da Vam knjiga bude poslata. Elektronsko izdanje knjige na MNE/CRO/SRB/BIH možete kupiti putem sajta https://kakosmoubiliboga.me/. Englesko izdanje knjige dostupno je putem Amazona: https://www.amazon.com/dp/B097C8H7VP. NVO Montenegro International
%d bloggers like this: