Knjiga Ispovest Kako smo ubili Boga

NVO Montenegro International uputila je na adrese najodgovornijih ličnosti EU, NATO i SAD detaljno i dokazima potkrijepljenu Analizu malignosti koncepta “Srpski svet” (SS).

– Učinili smo to suočeni sa ozbiljnim pomacima u realizaciji projekta SS i najavama daljih planova. Uvjereni smo da će oni kojima je Analiza upućena, provjeriti sve navode i da će preduzeti odgovorajuće aktivnosti, sa ciljem podrške u očuvanju saveznice, nezavisne i medjunarodno priznate države, članice NATO-a i kandidata za članstvo u EU, ističu u MI.

U dokumentu dostavljenom na najviše državne adrese članica EU, NATO i SAD podsjećamo da je država Srbija kreirala SS i preko svojih eksponenata počela da primjenjuje upravo u Crnoj Gori.

U Analizi temeljno se pokazuje kako je taj koncept, ustvari, ratkohuškački koncept iz ’90-tih godina prošlog stoljeća, prilagođen za 21. vijek, te njegove posljedice, prije svega po mir i bezbjednost na Zapadnom Balkanu a uzimajući u obzir neupitnu spremnost većine građana Crne Gore da brane i odbrane njen ustavno-pravni karakter.

foto: slobodnaevropa.org

Knjiga Ispovest Kako smo ubili Boga
Related Posts

Knjiga ISPOVEST KAKO SMO UBILI BOGA, svjedočanstvo je progona i mučeništva ljudi koji su svakodnevne žrtve, ne samo silovatelja i napasnika u mantijama, nego i sistema koji takve ljude štiti.

Više o knjizi na sljedećem linku: https://kakosmoubiliboga.me/. Štampano izdanje knjige dostupno je u knjižarama Narodna knjiga, po cijeni od 10€. Narodna knjiga Podgorica - ul. Novaka Miloševa Br. 12, City Mall (I sprat) i TC Bazar. Narodna knjiga Nikšić u TC Laković, Bulevar 13. jul Knjigu možete naručiti i uplatom na žiro račun: 510-135162-14. Svrha: donacija. Primalac: NVO Montenegro International. Molimo Vas da na e-mail: info@montenegrointernational.org pošaljete kopiju uplatnice, ime i prezime i adresu na koju želite da Vam knjiga bude poslata. Elektronsko izdanje knjige na MNE/CRO/SRB/BIH možete kupiti putem sajta https://kakosmoubiliboga.me/. Englesko izdanje knjige dostupno je putem Amazona: https://www.amazon.com/dp/B097C8H7VP. NVO Montenegro International
%d bloggers like this: