Knjiga Ispovest Kako smo ubili Boga

Juče je biblijska pošast koja se nad Crnom Gorom nadvila u formi aktuelnog premijera, tzv. prof. Krivokapića, kako saznajemo u Albaniji poznatog kao PCR Krivokapić izjavila: „…formiranjem tzv. Crnogorske pravoslavne crkve (CPC)…“, „…ili od strane države ili te NVO…“.

Tzv. premijer i boca od koje se ne odvaja

Da podsjetimo tzv. premijera PCR Krivokapića, CPC je regularno upisana u Registar vjerskih zajednica države Crne Gore. Dakle u skladu sa svjetovnim zakonima države kojima podliježu svi njeni građani pa čak i tzv. premijer. Crkveni i nebeski zakoni ne treba da zanimaju jednog popa u pokušaju koji sebe smatra tzv. premijerom!

Ponižavanje CPC poredeći je sa NVO je u stvari kompliment i za CPC i za sve Crnogorce. Od koga je, mnogo je! Tzv. premijer Krivokapić mjeri svojim metrom, i čojstvo i pamet i znanje i vjeru. Narativ pokojnog popa Rista znanog kao Amfilohije o tome da je jedna vjerska zajednica NVO je diskriminišući i uvredljiv a biblijska pošast u formi tzv. premijera je namjerno ponavlja vrijeđajući ne samo CPC i njene vjernike već i sve ostale Crnogorce. Tzv. premijer ne shvata da su sve vjerske organizacije nevladine. Njegov alkoholom dezinfikovan um smatra da je Crkva Srbije vladina organizacija u Crnoj Gori a da je on neki apostol, arhimandrit ili neki matrak.

Čekamo dan kad će premijer prozvati i neku drugu vjersku zajednicu takozvanom. Oćete li uz četničke pjesme da počnete da propovijedate da su tzv. CPC, tzv. Islamska zajednica, tzv. Katolička crkva, tzv. Jevjerska zajednica?

Tzv. premijer otvoreno diskriminiše jednu vjersku zajednicu. Diskriminiše i njene vjernike. Čemu strah od CPC i Crnogoraca? Ako ste pripadnik „jedine prave crkve“ i ako je vaša vjera toliko jaka da možete da pomjerate brda i planine, čemu toliki strah, mržnja, homofobija, prema Crnogorcima i CPC?

Dezinfikuje li se poslije dodira sa Dritanom?

Građani Crne Gore, tzv premijer svih građana, homofob čija se istorija straha treba ispitati medicinski, danas otvoreno naziva jednu vjersku zajednicu, Crnogorsku pravoslavnu crkvu, takozvanom i nevladinom organizacijom. Ništa od toga nije tačno. Kao što je laž i to što zove Crnogorce braćom. Ako diskrimiše svoju braću, Crnogorce, ako iz dna duše mrzi kako on kaže isti narod, koji ima istu vjeru, ako njegova mržnja izbija da ne može više da je sakrije, što mislite koliko mrzi muslimane, katolike, jevreje? Koliko mrzi Albance, Bošnjake, Hrvate, Makedonce i druge? Dezinfikuje li se poslije dodira sa Dritanom? Što mislite koliko će trebati da počne da diskriminiše gore pomenute vjeroispovjesti i nacije? Ili će ako uspije da slomi Crnogorce preći na LGBTQ pa onda redom?

Dezinfekcija za poslije Merkelove? (Screenshot sa jučerašnjeg sastanka iz Tirane)

Građani Crne Gore, Hitler je ekonomski podigao Njemačku na noge. A tzv. premijer ne može stajati na nogama. Ako se ne zaustavi, tzv. premijer bi da napravi isto što i Hitler, samo ne kao predvodnik Njemaca već kao predvodnik Srba. Čekamo kad će muslimani početi da smrde na loj, da počne da se pakuje da ide na Kosovo i da zida kapelu na Lovćenu uz pomoć Joanikija Sotone drugog.

Nego, Joanikije i Porfirije nisu Srbi. Bog čuva Srbe. Da su pomenuti popovi Srbi uzdignute glave bi lagano prošetali od helikoptera do Cetinjskog manastira jer Bog čuva pravednike. Dakle, pošto su nam to najveći Srbi u ponudi, daleko su od pravednika kad su rizikovali da ih srce okine od napora trčanja. U strahu su brzi popovi!

Tzv. premijer u društvu osuđenog teroriste
Knjiga Ispovest Kako smo ubili Boga
Related Posts

Knjiga ISPOVEST KAKO SMO UBILI BOGA, svjedočanstvo je progona i mučeništva ljudi koji su svakodnevne žrtve, ne samo silovatelja i napasnika u mantijama, nego i sistema koji takve ljude štiti.

Više o knjizi na sljedećem linku: https://kakosmoubiliboga.me/. Štampano izdanje knjige dostupno je u knjižarama Narodna knjiga, po cijeni od 10€. Narodna knjiga Podgorica - ul. Novaka Miloševa Br. 12, City Mall (I sprat) i TC Bazar. Narodna knjiga Nikšić u TC Laković, Bulevar 13. jul Knjigu možete naručiti i uplatom na žiro račun: 510-135162-14. Svrha: donacija. Primalac: NVO Montenegro International. Molimo Vas da na e-mail: info@montenegrointernational.org pošaljete kopiju uplatnice, ime i prezime i adresu na koju želite da Vam knjiga bude poslata. Elektronsko izdanje knjige na MNE/CRO/SRB/BIH možete kupiti putem sajta https://kakosmoubiliboga.me/. Englesko izdanje knjige dostupno je putem Amazona: https://www.amazon.com/dp/B097C8H7VP. NVO Montenegro International
%d bloggers like this: