Knjiga Ispovest Kako smo ubili Boga

UREDU PREDSJEDNIKA MILANOVIĆA
UREDU VLADE REPUBLIKE HRVATSKE
VELEPOSLANSTVU REPUBLIKE HRVATSKE U CRNOJ GORI
AMBASADI CRNE GORE U REPUBLICI HRVATSKOJ
HRVATSKIM MEDIJIMA

U ime svih naših članova iz Crne Gore i crnogorske dijaspore širom svijeta, želimo da hrvatskoj državi i hrvatskom narodu uputimo najiskrenije izraze tuge, saosjećanja i solidarnosti povodom tragičnih gubitaka ljudskih života u zemljotresu koji je danas zadesio prijateljsku Hrvatsku.

Ovim putem, uvjeravamo, da su misli ohrabrenja cjelokupnog crnogorskog naroda, upućene porodicama stradalih, te da će Crnogorci uvijek i u ovako teškim trenucima, biti podrška i oslonac svojim hrvatskim prijateljima.

S poštovanjem i ljubavlju,
Montenegro International

Knjiga Ispovest Kako smo ubili Boga
Related Posts

Knjiga ISPOVEST KAKO SMO UBILI BOGA, svjedočanstvo je progona i mučeništva ljudi koji su svakodnevne žrtve, ne samo silovatelja i napasnika u mantijama, nego i sistema koji takve ljude štiti.

Više o knjizi na sljedećem linku: https://kakosmoubiliboga.me/. Štampano izdanje knjige dostupno je u knjižarama Narodna knjiga, po cijeni od 10€. Narodna knjiga Podgorica - ul. Novaka Miloševa Br. 12, City Mall (I sprat) i TC Bazar. Narodna knjiga Nikšić u TC Laković, Bulevar 13. jul Knjigu možete naručiti i uplatom na žiro račun: 510-135162-14. Svrha: donacija. Primalac: NVO Montenegro International. Molimo Vas da na e-mail: info@montenegrointernational.org pošaljete kopiju uplatnice, ime i prezime i adresu na koju želite da Vam knjiga bude poslata. Elektronsko izdanje knjige na MNE/CRO/SRB/BIH možete kupiti putem sajta https://kakosmoubiliboga.me/. Englesko izdanje knjige dostupno je putem Amazona: https://www.amazon.com/dp/B097C8H7VP. NVO Montenegro International
%d bloggers like this: