Knjiga Ispovest Kako smo ubili Boga

Ovo su samo isječci iz pisama podrške koje su nam stigli od naše dijaspore, od Novog Zelanda, Australije, Sjeverne i Južne Amerike, širom Evrope…… vraćajući se na susjedne nam države. Naši građani su podrškom pisanim putem dali saglasnost za održavanje današnjeg Patriotskog skupa žaleći što lično ne mogu biti prisutni, sve u želji da, kako su se uglavnom svi složili, zaštite Crnu Goru od pogubnog zakona.

Otpor svemu i svakome koji ugrožava bezbjednost njenih granica, njenog naroda i gaji nacističke i fašističke ideje i promoviše ih u Crnoj Gori.

… Nakon obnove nezavisnosti i usmjerenja ka evropskom i NATO putu Crna Gora je dospjela na listu visokocijenjenih zemalja u zapadnom svijetu. Dobar put je napustila zahvaljujući neonacističkim, fašističkim i nepatriotskim pokretima. U 21. vijeku kada lična karta svake države treba da bude evropski uspjeh, razvijena ekonomija, strana ulaganja, sigurnost i bezbjednost, Crna Gora se vraća u prošlost retrogradnim silama i jačanju
podjela. U nadi da će naći svoj izgubljeni put, snažno podržavamo očuvanje naše države i njeno evroatlansko opredjeljenje.

… Apsolutno podržavam svaki sljedeci skup samo da se stane na put brutalnom rušenju i uništavanju svega što je Crnogorsko. Svi zajedno u jednu kolonu za našu Crnu Goru.

Krajnje vreme je da čujemo vijest o organizovanju pokreta i planiranim aktivnostima na artikulisanju zaštite crnogorske države. Da je vječna Crna Gora!

Braćo i sestre, imate našu potpunu podršku i znajte da sjutra naša srca u dijaspori kucaju samo za vas! Budite nošeni krilima slavnih predaka što ne poznaše ni okove ni jaram! Ne dajmo da nam ruše kolijevku! Ne dajmo našu domovinu! Braćo i sestre, sjutra glasno, svi kao jedan za dobronamjerne ljude, za našu djecu, za pokoljenja koja dolaze, da budu svoj na svome!

… Sa velikom zabrinutošću iz inostranstva pratimo razvoj događaja u Crnoj Gorii. U želji da se stvari odvijaju u cilju napretka suverene Crne Gore , Crnogoraca i svih njenih građana bez obzira na nacionalnu, vjersku i političku opredijeljenost jer nam je svima zajednički dom. Budimo ujedinjeni za svijetlu budućnost Crne Gore i svih njenih građana.

… Za našu domovinu, majku Crnu Goru ne važi izreka – Daleko od očiju, daleko od srca. Sa ogromnom pažnjom pratimo što se dešava u našoj Matici i vidimo da to ne vodi na dobro. Svakom pokušaju negiranja crnogorskog nacionalnog integriteta se treba maksimalno oduprijeti. To su naši preci radili u mnogo težim uslovima, kao što je virus. Branimo majku našu Crnu Goru kao život svoj!

… Imala sam jedan san, da se uskoro vratim u Crnu Goru, koja je bila posljednja oaza demokratije i zajedništva uvijek i gdje je samo bilo važno biti čovjek, individua. Sa ovim mračnim hordama litijaša i popova zamračilo se nebo iznad Crne Gore. JOS UVIJEK SE NADAM!

… Braćo i sestre, Crnogorci i Crnogorke svih religija i vjerskih uvijerenja, naša majka, naša jedina domovina je brutalno napadnuta od strane velikosrpskog nacionalizma i klerofašizma okupatorske SPC. 28.12.20. može biti jedan od ključnih datuma u novijoj Crnogorskoj istoriji, a vi koji imate sreću da taj dan budete u Crnoj Gori ne smijete ni tijelom ni dušom faliti na mitingu u Podgoricu. Samo svi zajedno, bez obzira ko smo i što smo možemo odbraniti Crnu Goru od ove klerofašističke velikosrpske bande. NEKA JE VJEČNA, ZAUVIJEK PONOSNA I SLOBODNA CRNA GORA!!! E VIVA!!!!

… Poštovani organizatori slobodne Crne Gore, dajem podršku skupu jer ja nijesam u prilici da budem sa vama. Volim moju zemlju Nezavisnu Crnu Goru sa slobodom vjere, zgrozila sam se što nam čini ova vlada, naše CRKVE ne mogu pripadati stranoj državi. Hvala vam što ćete izaći na proteste i u moje ime. Ja sam član slobodne Crne Gore i želim vam svu sreću da ustrajete u vašim poštenim namjerama za spasavanje svega onog što je Crnogorsko. Da je vječna Moja Domovina Crna Gora i ravnopravnost svih ostalih vjera. Živjeli i još jednom sretno!

… Žalosno je da 2020. Crnogorci još uvijek biju istu bitku koji su naši preci otpočeli prije 100 godina. Sigurna sam da će svijet ovog puta čuti Crnogorce. Godinama smo se trudili i uspjeli povratiti nezavisnost naše Crne Gore, i nećemo dozvoliti ni po koju cijenu da nam neko oduzme naše svetinje i našu domovinu. Zato dragi Crnogorci i Crnogorke, svi koji volite Crnu Goru, ustajmo na miran i civilizovan način i blokirajmo namjere onih koji su odlučili da nam otuđe teško stečenu našu majku Crnu Goru! Da je vječna Evropska Crna Gora!!

…Na osnovu ponuđenog do sada, a što smo od njih (vlade SPC) viđeli i čuli, shvatili smo da su isplanirali da nas sve pokrste, nametnu nam tuđu naciju, ukinu sve ono što Crna Gora jes i na kraju nas na tacni predaju raznim genocidnim državama koje su nas već ugnjetavale jedan cijeli vijek, ne bi li nas u novom pokušaju utrli…

…Minut je do 12, ako ne i kraće. Svjedoci smo nijeme okupacije Crne Gore, brisanja crnogorskog identiteta i svih onih koji su zajedno s Crnogorcima 2006 god. vratili dostojanstvo, nezavisnost i državotvornost…

…Sigurni u snagu crnogorskog patriotizma u konačnu i završnu bitku protiv velikosrpskog fašizma, gledamo i radujemo se blistavoj evropskoj budućnosti Crne Gore. Neka nam je srećna sloga! Dolje izdajnička URA! Dolje četnička vlada! Neka nam je srećan 28. decembar 2020 god…

Vrijeme je da se ustane! Svetinje su crnogorske i takve moraju da ostanu. Vrijeme je da se konačno vrate Crnoj Gori i našoj crkvi koja je bila priznata u cijelom pravoslavnom svijetu i čak od strane naše susjedne države koja nas sad naziva “NVO”…

…Izdadoše nas “naši” taman kao i 1918 god. Samo su ovi današnji gori!!! Nedajte se braćo i sestre! Nedajte našu domovinu kumim vas Bogom i Svetim Petrom Cetinskim! Crna Cora je majka nas svih i ponos uvijek bila i biće dok je Lovćena nad nama…

…Vjerujte da nam je teško da gledamo što se dešava a da na to ne reaguje međunarodna zajednica nego imamo utisak da čak to i podržava, sudeći po izvještajima njihove štampe koja iskjučivo prikuplja informacije od bivše opozicije i pristalica SPC….

…Sa ovim mračnim hordama litijaša i popova zamračilo se nebo iznad Crne Gore. Još uvijek se nadam…

NE DAMO TE, CRNA GORO!

DA JE VJEČNA NAŠA CRNOGORSKA PRAVOSLAVNA CRKVA!

DA JE VJEČNA I NEZAVISNA CRNA GORA!

Knjiga Ispovest Kako smo ubili Boga
Related Posts

Knjiga ISPOVEST KAKO SMO UBILI BOGA, svjedočanstvo je progona i mučeništva ljudi koji su svakodnevne žrtve, ne samo silovatelja i napasnika u mantijama, nego i sistema koji takve ljude štiti.

Više o knjizi na sljedećem linku: https://kakosmoubiliboga.me/. Štampano izdanje knjige dostupno je u knjižarama Narodna knjiga, po cijeni od 10€. Narodna knjiga Podgorica - ul. Novaka Miloševa Br. 12, City Mall (I sprat) i TC Bazar. Narodna knjiga Nikšić u TC Laković, Bulevar 13. jul Knjigu možete naručiti i uplatom na žiro račun: 510-135162-14. Svrha: donacija. Primalac: NVO Montenegro International. Molimo Vas da na e-mail: info@montenegrointernational.org pošaljete kopiju uplatnice, ime i prezime i adresu na koju želite da Vam knjiga bude poslata. Elektronsko izdanje knjige na MNE/CRO/SRB/BIH možete kupiti putem sajta https://kakosmoubiliboga.me/. Englesko izdanje knjige dostupno je putem Amazona: https://www.amazon.com/dp/B097C8H7VP. NVO Montenegro International
%d bloggers like this: