Knjiga Ispovest Kako smo ubili Boga

Montenegro International je uputio apel dijaspori da se oglase povodom situacije u državi a naročito vezano za izbore u Nikšiću. Apel koji je upućen na preko 150 adresa je dobio svoj odgovor u medijima a i u porukama koje su pristigle na mail naše organizacije.

Želimo iskazati zahvalnost zbog odziva i povjerenja u naš rad, sa nadom da će se ova veza u budućnosti ojačati i da će dijaspora u našoj organizaciji prepoznati kredibilnog i pouzdanog partnera.

Da je vječna Crna Gora!

Pristigle poruke podrške objavljujemo integralno:

 

Nikola Muhadinovic – Udruženje Crnogoraca Lovćenac:

Poštovani, ne smijemo dopustiti da ova oluja koja ce brzo proći uništi našu voljenu Crnu Goru, jer i mi iz Lovćenca želimo da sjutra imamo dje doći u našu voljenu otadžbinu majkuCrnu Goru! Neka je vjecna!

Sa poštovanjem,

 

Mihailo Mandić – Australija

Objavio sam na web sajtu.

Pozdrav. Misko.

 

Bob Vujičić

Imate punu podrsku Crnogorskog Drustva Britanske Kolumbije Kanada da sacuvate Crnu Goru!

 

Daniela Livingstone

Crnogorska Dijaspora u Švajcarskoj sa sjedistem u Nešatelu daje potpunu podršku NVO Montenegro International koja se, kao i mi, nastoji:
da crnogorski državljani sami odlučuju o svojoj sudbini,
da uspostave demokratiju u pravom smislu te riječi,
da jačaju državne institucije,
da Crnogorke i Crnogorci imaju vladu koja predstavlja njihove interese.
Ne tražimo povratak na staro, ali još manje želimo da postanemo manjina u sopstvenoj državi gdje jedino možemo biti svoj na svome. Mi kao stranci u Švajcarskoj (koja uveliko poštuje ljudska prava i svima obezbjedjuje pristojan život) ipak dobro znamo šta znači biti u manjini i osjećati se strancem. Ne dozvolimo da crnogorski državljani i patriote koji vjekovima brane svoju otadžbinu postanu manjina u Crnoj Gori kojoj se nameću tudje vrijednosti i politički programi! Ne dozvolimo da neinformisani, omadjijani ili zlomisleni litijaši, koji više vole susjednu državu nego svoju, pobjede na izborima u ovoj ili bilo kojoj drugoj opštini. Svako ima pravo da vjeruje ili ne u boga, svako može da bira ili ne svoju partiju i politička uvjerenja, ali ne smijemo dozvoliti da narod koji je u krizi, iscrpljen i pritisnut sa svih strana bude izmanipulisan  i/ili potplaćen da radi i misli protiv sebe i svoje otadžbine.

Crna Gora za nas koji je volimo je jedna i jedina i branićemo je svim srcem!

ZAJEDNICA CRNOGORACA SPLIT

Promocije individualnih sloboda, vrijednosti građanskog društva, slobodnog tržišta, demokratije, vladavine prava, održivog mira, harmonije i prosperiteta, borbe protiv vjerskog i etničkog ekstremizma i nacionalizma, koje ste sebi postavili za cilj, su ciljevi koje trebaju da imaju sve organizacije Crnogoraca, kako u samoj Državi, tako i van njenih granica. Ustavom je, Crna Gora „građanska, demokratska, ekološka i država socijalne pravde, zasnovana na vladavini prava”, a naš zajednički zadatak očuvanje tih temeljnih vrijednosti.

Zajednica Crnogoraca Split sa velikom paznjiom prati sve aktivnosti NVO„Montenegro International”. Posebnu zahvalnost izražavamo zbog vaših napora da istinu o Crnoj Gori, njenoj istoriji i sadašnjosti prenesete na sve međunarodne adrese i na taj način doprinesete očuvanju mira i stabilnosti u Crnoj Gori. Mi u dijaspori jasno vidimo da se nasa domovina uništava podjelama i mržnjom, ugrožena je njena najveća dragocjenost – njen građanski, demokratski i sekularni karakter. Primjećujemo da je Crna Gora uzavrijela i scene kojima smo svjedoci posljednjih mjeseci jako podsjećaju na stanje 90tih u Hrvatskoj i BiH, koje su se, baš nama, manjinama na ovim prostorima jako urezale u sjećanju i koje i dalje izazivaju najveći strah.

Zajednica Crnogoraca Split će s toga ostati partner i podrška svim akterima koji se bore za slobodnu i evropsku Crnu Goru, Članovi ove organizacije daju vam punu podrsku i zahvalnost, svjesni da se NVO „Montenegro international” na društveno političkoj sceni pozicionirala kao najaktivnija patriotska i nezavisna organizacija u Crnoj Gori.  CRNA GORA JE NAŠA JEDINA PARTIJA!

 

Knjiga Ispovest Kako smo ubili Boga
Related Posts

Knjiga ISPOVEST KAKO SMO UBILI BOGA, svjedočanstvo je progona i mučeništva ljudi koji su svakodnevne žrtve, ne samo silovatelja i napasnika u mantijama, nego i sistema koji takve ljude štiti.

Više o knjizi na sljedećem linku: https://kakosmoubiliboga.me/. Štampano izdanje knjige dostupno je u knjižarama Narodna knjiga, po cijeni od 10€. Narodna knjiga Podgorica - ul. Novaka Miloševa Br. 12, City Mall (I sprat) i TC Bazar. Narodna knjiga Nikšić u TC Laković, Bulevar 13. jul Knjigu možete naručiti i uplatom na žiro račun: 510-135162-14. Svrha: donacija. Primalac: NVO Montenegro International. Molimo Vas da na e-mail: info@montenegrointernational.org pošaljete kopiju uplatnice, ime i prezime i adresu na koju želite da Vam knjiga bude poslata. Elektronsko izdanje knjige na MNE/CRO/SRB/BIH možete kupiti putem sajta https://kakosmoubiliboga.me/. Englesko izdanje knjige dostupno je putem Amazona: https://www.amazon.com/dp/B097C8H7VP. NVO Montenegro International
%d bloggers like this: