Knjiga Ispovest Kako smo ubili Boga

MI je na Cetinje pokrenuo peticiju za smjenu ministra Leposavića. Peticiju možete potpisati u i ispred Bilijar kluba “Biljarda” – sportski centar od 11:00 dana 11.04. i 12.04. 2021. do 21:00.

Crnogorci i Crnogorke!
Čas je da pokažemo svoju snagu, odlučnost i OTPOR! Otpor i nepristajanje na skrnavljenje i vrijeđanje jedinog i svetog crnogorskog krša, jedine i nepokorne zemlje crnogorske! Otpor i nepristajanje za sve koji su se usudili da nas gledaju pravo u oči dok pljuju na naše svetinje, kao da nas nema, kao da ova zemlja nema dovoljno časnih sinova i šćeri što će ih zaustaviti u njihovom dušmanskom krvavom piru i prljavom svetosavskom hiru. Rečeno im je jednom, na referendumu, kad smo mislili da su aveti prošlosti zauvijek zaspale sa majskom zorom toga 21-oga., ali taj polusvijet, troprstaški primitivizam, ružno lice zločinačkog velikosrpskog nacionalizma, oličen u liku i nedjelu ministra Leposavića (i komplet aktuelne Vlade), povampirio se. Ponovo uznemiravaju sjene naših slavih predaka, ponovo uništavaju i ponižavaju sve što je oduvijek crnogorska svetinja i zato im treba odgovor CETINJA!

O sudbini ministra Leposavića ne treba da odlučuje niko osim Cetinja. Jer, on se usudio doći na Ćipur i staviti trobojku na grob našega gospodara, i sa ostalom okupatorkom svitom, ušunjao se krijući u crnogorsku Prijestonicu, prkoseći Cetinjanima i Cetinjankama. On je, kao izabranik Srpske pravoslavne crkve i vječitog neprijatelja našega, Rista Radovića, izmjenama Zakona o slobodi vjeroispovijesti, oteo crnogorsko sakralno nasljeđe i predao ga u ruke okupatorske srpske crkve. U njegovo ime, barikade i kordoni policije, odvojili su građane i građanke Cetinja od Cetinjskog manastra, zabranjujući im pristup najvećim crnogorskim svetinjama, ukidajući im pravo da se slobodno kreću kroz svoje Cetinje!
Pokažimo Evropi i svijetu da o sudbini našeg neprijatelja neće odlučivati onaj koji mu je dao moć odlučivanja.

Pokažimo da smo samo MI čuvari svoje slobode i da je moć u našim rukama. Neka poraz neprijatelja Crne Gore bude ovjeren potpisom Cetinja!

Elektronski je jedno a lični potpis svakog od nas drugo i svi mi to dobro znamo!

Nije posebno potrebno predstavljati ovoga sa slike. Preziva se Leposavić. Bio je advokat SPC koji se naganjao sa bivšom vlasti oko Zakona o vjeroispovijesti. Postao je nekim čudnim rasporedom tarot karata, ministar u vladi Crne Gore, na misiji posrbljavanja i svetosavljenja. Evo ga na slici ispred Cetinjskog Manastira.

Ne, on se neće stiđeti svojih nedjela, on je svetosavski vojnik, koji je tu da odradi posao. Odradio ga je. A mi mu možemo poručiti da samo sanja da ga je odradio.

NA CETINJE PRIJATELJ STIŽE BRZO, NEPRIJATELJ NIKAD! 

UO MI Danilo Brajović – Cetinje

 

Knjiga Ispovest Kako smo ubili Boga
Related Posts

Knjiga ISPOVEST KAKO SMO UBILI BOGA, svjedočanstvo je progona i mučeništva ljudi koji su svakodnevne žrtve, ne samo silovatelja i napasnika u mantijama, nego i sistema koji takve ljude štiti.

Više o knjizi na sljedećem linku: https://kakosmoubiliboga.me/. Štampano izdanje knjige dostupno je u knjižarama Narodna knjiga, po cijeni od 10€. Narodna knjiga Podgorica - ul. Novaka Miloševa Br. 12, City Mall (I sprat) i TC Bazar. Narodna knjiga Nikšić u TC Laković, Bulevar 13. jul Knjigu možete naručiti i uplatom na žiro račun: 510-135162-14. Svrha: donacija. Primalac: NVO Montenegro International. Molimo Vas da na e-mail: info@montenegrointernational.org pošaljete kopiju uplatnice, ime i prezime i adresu na koju želite da Vam knjiga bude poslata. Elektronsko izdanje knjige na MNE/CRO/SRB/BIH možete kupiti putem sajta https://kakosmoubiliboga.me/. Englesko izdanje knjige dostupno je putem Amazona: https://www.amazon.com/dp/B097C8H7VP. NVO Montenegro International
%d bloggers like this: