Knjiga Ispovest Kako smo ubili Boga

NVO Montenegro International je uputila analizu stanja u državi, podijeljenu u nekoliko analitičkih cjelina, na relevantne međunarodne adrese. Analiza je potkrijepljena detaljnim objašnjenjima, dokazima i izjavama aktuelnih učesnika u političkom životu Crne Gore.

Ova analiza je podijeljena u nekolika segmenta:
1. Unižavanje međunarodnog ugleda Crne Gore
2. Bio terorizam aktuelne vlade
3. Šovinistička politika vlade
4. Primjeri pravnog nasilja
5. Ugrožavanje ne-srpskih građana u Crnoj Gori
6. Primjeri kulturnog unižavanja države – kulturocid

Na jasan i jednostavan način, skidamo masku demokratičnosti sa klero-fašističkog lica ove družine koja sebe zove vladom! Naročitu pažnju smo obratili na šamare koje ova vlada zadnjih dana dobija od istih međunarodnih adresa zbog ignorisanja saradnje sa Venecijanskom komisijom, a akcenat smo stavili na pripremu i način usvajanja Izmjena Zakona o vjeroispovijesti, koji je donešen pravnim nasiljem čiji se epilog očekuje na Ustavnom sudu Crne Gore bez konsultacija sa Venecijanskom komisijom. Možemo biti ponosni na ova dešavanja upravo zato što je jedno od naših krucijalnih opredjeljenja stalan kontakt sa međunarodnom zajednicom.

Pozivamo premijera Krivokapića da preda ostavku crnogorskom narodu i time pokaže da ima bar malo obraza i kao čovjek i kao naučnik i kao vjeronaučnik. Pa neka svoju svetosavsku misiju nastavi kao svještenik u nekom od porobljenih svetilišta od strane SPC.

Knjiga Ispovest Kako smo ubili Boga
Related Posts

Knjiga ISPOVEST KAKO SMO UBILI BOGA, svjedočanstvo je progona i mučeništva ljudi koji su svakodnevne žrtve, ne samo silovatelja i napasnika u mantijama, nego i sistema koji takve ljude štiti.

Više o knjizi na sljedećem linku: https://kakosmoubiliboga.me/. Štampano izdanje knjige dostupno je u knjižarama Narodna knjiga, po cijeni od 10€. Narodna knjiga Podgorica - ul. Novaka Miloševa Br. 12, City Mall (I sprat) i TC Bazar. Narodna knjiga Nikšić u TC Laković, Bulevar 13. jul Knjigu možete naručiti i uplatom na žiro račun: 510-135162-14. Svrha: donacija. Primalac: NVO Montenegro International. Molimo Vas da na e-mail: info@montenegrointernational.org pošaljete kopiju uplatnice, ime i prezime i adresu na koju želite da Vam knjiga bude poslata. Elektronsko izdanje knjige na MNE/CRO/SRB/BIH možete kupiti putem sajta https://kakosmoubiliboga.me/. Englesko izdanje knjige dostupno je putem Amazona: https://www.amazon.com/dp/B097C8H7VP. NVO Montenegro International
%d bloggers like this: