Knjiga Ispovest Kako smo ubili Boga

NVO Montenegro International zatražila je danas od Ministarstva zdravlja i Instituta za javno zdravlje informaciju o broju testiranja na dnevnom nivou na COVID19.

“U skladu sa čl. 2, 3, 5 i 6 Zakona o slobodnom pristupu informacijama molimo vas da dostavite statistiku na dnevnom nivou – informaciju o broju urađenih testova i broju pozitivnih lica na COVID19 od 04.12.20202. do danas”, navodi se u zahtjevu MI.

Povod za obraćanje jeste katastrofalno zdravstveno stanje u zemlji i informacije koje se nezvanično šire da je ministarka JBB naložila da se smanji broj testiranja u posljednjih nekoliko sedmica kako bi se zvanično prikazao i manji broj oboljelih.

Podsjećamo da je 115 naših građana preminulo od posljedica COVID19 od kada je ministarka JBB odbila donaciju 110,000 doza vakcine i da se sa preko 8,400 zaraženih Crna Gora već nekoliko mjeseci nalazi na prvom mjestu u svijetu po broju zaraženih po glavi stanovnika.

Dok se zdravstveni sistem bukvalno raspada, a Crna Gora, pored Sjeverne Makedonije i Kosova, predstavlja jedinu evropsku državu u kojoj vakcinacija još uvijek nije počela, pritom smo jedina zemlja na svijetu koja je odbila donaciju vakcina.

“Nemušta saopštenja ministarke JBB neće je osloboditi krivične odgovornosti za stanje u zdravstvenom sistemu Crne Gore i smrt mnogih naših građana koja se javlja kao posljedica katastrofalnog stanja koje je uslijedilo dolaskom pomenute gospođe na čelo Ministarstva zdravlja”, napominju u MI.

Knjiga Ispovest Kako smo ubili Boga
Related Posts

Knjiga ISPOVEST KAKO SMO UBILI BOGA, svjedočanstvo je progona i mučeništva ljudi koji su svakodnevne žrtve, ne samo silovatelja i napasnika u mantijama, nego i sistema koji takve ljude štiti.

Više o knjizi na sljedećem linku: https://kakosmoubiliboga.me/. Štampano izdanje knjige dostupno je u knjižarama Narodna knjiga, po cijeni od 10€. Narodna knjiga Podgorica - ul. Novaka Miloševa Br. 12, City Mall (I sprat) i TC Bazar. Narodna knjiga Nikšić u TC Laković, Bulevar 13. jul Knjigu možete naručiti i uplatom na žiro račun: 510-135162-14. Svrha: donacija. Primalac: NVO Montenegro International. Molimo Vas da na e-mail: info@montenegrointernational.org pošaljete kopiju uplatnice, ime i prezime i adresu na koju želite da Vam knjiga bude poslata. Elektronsko izdanje knjige na MNE/CRO/SRB/BIH možete kupiti putem sajta https://kakosmoubiliboga.me/. Englesko izdanje knjige dostupno je putem Amazona: https://www.amazon.com/dp/B097C8H7VP. NVO Montenegro International
%d bloggers like this: