Knjiga Ispovest Kako smo ubili Boga

Saopštenje povodom hapšenja Veljka Mandića zbog prijetnji ambasadi SAD

Vijest da je uhapšen Veljko Mandić iz Nikšida povodom prijetnji ambasadi SAD ne bi izazvala neku naročitu pažnju da uhapšeni nije član tzv. “srpskog savjeta Crne Gore” i jedan od vatrenih pobornika ekstremno nacionalističke ideologije velike Srbije, te vatreni pristalica Srpske Pravoslavne Crkve i istaknuti učesnik litija.

Uhapšeni pripada krugovima bliskim sadašnjoj vlasti i pokojnog mitropolita Amfilohija. Ovo jasno govori da je nova vlast u Crnoj Gori zapravo po svojoj suštini grupa ekstremnih sljedbenika velikosrpskog fašizma, sljedbenika genocida iz Hrvatske, BiH i sa Kosova, te je lažno proevropska i civilizovana, a zapravo izrazito antievropska, antiamerička i anti-NATO te da je svojim stavovima, ponašanjem i ideologijom koju zastupa zapravo duhovni inspirator ovih prijetnji koje je iznio Veljko Mandić, a zbog kojih je uhapšen.

To što tu vlast kao ikebana čini i jedan “pošteni Albanac”, ljubitelj Beograda ne mijenja stvar uopšte. Treba primijetiti da je ovo hapšenje vrlo vremenski blizu hapšenja grupe državljana Srbije u Nikšiću koji su poslati direktno od strane Aleksandra Vučića i SNS-a da rovare po Nikšiću u predizbornoj kampanji za lokalne izbore, a u službi velikosrpskih političkih stranaka!

Da li je to slučajno podudarnost? Da li se to slučajno poklapa i sa vandalskim napadom na nikšićku džamiju prije par dana? Da li se slučajno to poklapa i sa ukidanjem prvostepenih presuda glavnim akterima pokušaja državnog udara iz oktobra 2016.godine, u organizaciji ruskih tajnih službi a potpomognutih od strane srpskih tajnih službi? Sa političkom smjenom rektora Univerziteta?

Osjeća se dolazak još jednog talasa velikosrpske histerije koji će biti praćen sa još političkih smijena, revanšizma, sve ekstremnijih i krimogenijih ispada njihovih sljedbenika, sve više Amfilohijevih murala, a možda uskoro i spomenika i srpskih zastava, a koje sve čuvaju naoštreni srpski omladinci.

Sve ovo previše podsjeća na Bosnu i Hrvatsku 90-tih, sa jednom razlikom. Crnogorci i Crnogorke imaju pravo na popravni ispit. Stoga, ova kriminalna, ratno-huškačka vlast mora što prije da padne i da se svi politički akteri dogovore oko uslova za nove parlamentarne izbore!

Knjiga Ispovest Kako smo ubili Boga
Related Posts

Knjiga ISPOVEST KAKO SMO UBILI BOGA, svjedočanstvo je progona i mučeništva ljudi koji su svakodnevne žrtve, ne samo silovatelja i napasnika u mantijama, nego i sistema koji takve ljude štiti.

Više o knjizi na sljedećem linku: https://kakosmoubiliboga.me/. Štampano izdanje knjige dostupno je u knjižarama Narodna knjiga, po cijeni od 10€. Narodna knjiga Podgorica - ul. Novaka Miloševa Br. 12, City Mall (I sprat) i TC Bazar. Narodna knjiga Nikšić u TC Laković, Bulevar 13. jul Knjigu možete naručiti i uplatom na žiro račun: 510-135162-14. Svrha: donacija. Primalac: NVO Montenegro International. Molimo Vas da na e-mail: info@montenegrointernational.org pošaljete kopiju uplatnice, ime i prezime i adresu na koju želite da Vam knjiga bude poslata. Elektronsko izdanje knjige na MNE/CRO/SRB/BIH možete kupiti putem sajta https://kakosmoubiliboga.me/. Englesko izdanje knjige dostupno je putem Amazona: https://www.amazon.com/dp/B097C8H7VP. NVO Montenegro International
%d bloggers like this: