Knjiga Ispovest Kako smo ubili Boga

NVO Montenegro International je danas izvijestila relevantne međunarodne adrese o posljednjim dešavanjima u Crnoj Gori, koja su obilježena teškim incidentima i svakodnevnim narušavanjem bezbjednosti i sigurnosti zemlje i njenih građana.

U ovom izvještaju posebna pažnja posvećena je brutalnim napadima simpatizera opozicije u Nikšiću na političke neistomišljenike, političkim smjenama u lokalnom Centru bezbjednosti, te neefikasnošću Uprave policije u rasvjetljavanju pomenutih napada.

Takođe, tema je bila  i sramna provokacija premijera Krivokapića i njegovih apostola učinjena na Cetinju prilikom polaganja vijenca na grob Kralja Nikole, ukidanje finansiranja Fakulteta za crnogorski jezik i književnost, ali i svi ostali primjeri revanšizma i instaliranja velikosrpskih ideologa na ključna mjesta u sektoru bezbjednosti, kulture, obrazovanja, diplomatije.

Svojim kontaktima u institucijama NATO, EU i SAD predočili smo kompletan kontekst predizborne kampanje u Nikšiću, i stavili na raspolaganje upozoravajuće dokaze o miješanju Srbije i srpskog entiteta BıH u predstojeće lokalne izbore u najvećoj crnogorskoj opštini.

Pored navedenog, pripremljen je i proslijeđen poseban izvještaj koji se tiče djelovanja Srpske Pravoslavne Crkve u Crnoj Gori i regionu, sa posebnim osvrtom na klerofašističko djelovanje ove organizacije, ulogu ekstremističkih grupa koje djeluju pod okriljem SPC, slučajeve pedofilije, silovanja, zlostavljanja i otmica od strane krugova unutar SPC, kao i slučajeve zloupotrebe djece u nereligijske svrhe od strane SPC u Crnoj Gori.

Podsjećamo da MI u kontinuitetu izvještava zainteresovane aktere međunarodne političke scene o situaciji u Crnoj Gori od trenutka kada je inaugrisana nova Vlada.

foto: Pobjeda

Knjiga Ispovest Kako smo ubili Boga
Related Posts

Knjiga ISPOVEST KAKO SMO UBILI BOGA, svjedočanstvo je progona i mučeništva ljudi koji su svakodnevne žrtve, ne samo silovatelja i napasnika u mantijama, nego i sistema koji takve ljude štiti.

Više o knjizi na sljedećem linku: https://kakosmoubiliboga.me/. Štampano izdanje knjige dostupno je u knjižarama Narodna knjiga, po cijeni od 10€. Narodna knjiga Podgorica - ul. Novaka Miloševa Br. 12, City Mall (I sprat) i TC Bazar. Narodna knjiga Nikšić u TC Laković, Bulevar 13. jul Knjigu možete naručiti i uplatom na žiro račun: 510-135162-14. Svrha: donacija. Primalac: NVO Montenegro International. Molimo Vas da na e-mail: info@montenegrointernational.org pošaljete kopiju uplatnice, ime i prezime i adresu na koju želite da Vam knjiga bude poslata. Elektronsko izdanje knjige na MNE/CRO/SRB/BIH možete kupiti putem sajta https://kakosmoubiliboga.me/. Englesko izdanje knjige dostupno je putem Amazona: https://www.amazon.com/dp/B097C8H7VP. NVO Montenegro International
%d bloggers like this: