Knjiga Ispovest Kako smo ubili Boga

NVO Montenegro International podnijela je danas Specijalnom državnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv Dragana Ilića iz Prokuplja iz Srbije zbog nezakonitog miješanja u izborni proces u Nikšiću.

Na veb sajtu https://security-kobra.ls.rs/rs/ se navodi da je Ilić vlasnika PR i Agencije za obezbjeđenje “Security Kobra” sa sjedištem u opštini Prokuplje, na adresi Vasilija Đurovića – Žarkog 13 i da se radi o firmi koja se bavi uslugama sistema obezbeđenja.

Na Instagram profilu pomenutog navodi se da je lociran u Herceg Novom sa aktivnim angažmanom u izbornom procesu u Nikšiću za potrebe izborne liste Demokratskog fronta čiji je nosilac Marko Kovačević.

Od tužilaštva i Uprave policije očekujemo da krivično procesuiraju pomenuto lice u utvrde koje poslove je isto obavljalo sa namjerom uticaja na birače i izborni proces u Nikšiću.

Knjiga Ispovest Kako smo ubili Boga
Related Posts

Knjiga ISPOVEST KAKO SMO UBILI BOGA, svjedočanstvo je progona i mučeništva ljudi koji su svakodnevne žrtve, ne samo silovatelja i napasnika u mantijama, nego i sistema koji takve ljude štiti.

Više o knjizi na sljedećem linku: https://kakosmoubiliboga.me/. Štampano izdanje knjige dostupno je u knjižarama Narodna knjiga, po cijeni od 10€. Narodna knjiga Podgorica - ul. Novaka Miloševa Br. 12, City Mall (I sprat) i TC Bazar. Narodna knjiga Nikšić u TC Laković, Bulevar 13. jul Knjigu možete naručiti i uplatom na žiro račun: 510-135162-14. Svrha: donacija. Primalac: NVO Montenegro International. Molimo Vas da na e-mail: info@montenegrointernational.org pošaljete kopiju uplatnice, ime i prezime i adresu na koju želite da Vam knjiga bude poslata. Elektronsko izdanje knjige na MNE/CRO/SRB/BIH možete kupiti putem sajta https://kakosmoubiliboga.me/. Englesko izdanje knjige dostupno je putem Amazona: https://www.amazon.com/dp/B097C8H7VP. NVO Montenegro International
%d bloggers like this: