Knjiga Ispovest Kako smo ubili Boga

NVO Montenegro International podnijela je danas Vrhovnom i Specijalnom državnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv Rada Miloševića, državnog sekretara Ministarstva unutrašnjih poslova, Nikoline Šakotić šefice marketinga, Sandre Bijelić menadžerke prodaje i drugih lica povezanih sa firmom AD MIND zbog osnovane sumnje u ometanje izbornog procesa i prevaru građana.

“Rade Milošević koji je državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova, funkcioner Građanskog pokreta URA i šef Operativnog tima MUP-a za praćenje izbora u Nikšiću vlasnik je i menadžer firme AD MIND iz Nikšića za koju se osnovano sumnja da stoji iza jučerašnje zloupotrebe baze podataka građana, uznemiravanja građana, širenja lažnih vijesti i nezakoniti pokušaja uticaja na izborni proces”, navodi se u prijavi.

Prema pisanju medija, radi se o firmi AD MIND ili ADVERTISEMENT MIND. Online pretragom Centralnog registra privrednih subjekata ni jedan ni drugi naziv firme ne postoji, što ukazuje na moguću dodatnu zloupotrebu i prevaru.

Prema podacima sa sajta https://www.ad-mind.me/ radi se o o marketinškoj agenciji koja nudi usluge „Bulk SMS i Viber i mobilnog marketinga“:

Na Linkedin profilu državnog sekretara isti se vodi kao izvršni direktor kompanije AD MIND, dok se u Google pretrazi AD MIND navodi kao doo sa sjedištem u Nikšiću, na adresi Serdara Šćepana bb uz kontakt telefon 067 444 015, dok se na web sajtu firme navodi da je sjedište na adresi Trg Save Kovačevića 4, uz druge kontakt telefone.

Na društvenim mrežama i u medijima pojavila se informacija o licima povezanim sa ovom aferom i lažnim podacima navodnog istraživanja javnog mnjenja koji su usmjereni na nezakoniti uticaj na izborni proces i širenje panike među građanima Nikšića.

Knjiga Ispovest Kako smo ubili Boga
Related Posts

Knjiga ISPOVEST KAKO SMO UBILI BOGA, svjedočanstvo je progona i mučeništva ljudi koji su svakodnevne žrtve, ne samo silovatelja i napasnika u mantijama, nego i sistema koji takve ljude štiti.

Više o knjizi na sljedećem linku: https://kakosmoubiliboga.me/. Štampano izdanje knjige dostupno je u knjižarama Narodna knjiga, po cijeni od 10€. Narodna knjiga Podgorica - ul. Novaka Miloševa Br. 12, City Mall (I sprat) i TC Bazar. Narodna knjiga Nikšić u TC Laković, Bulevar 13. jul Knjigu možete naručiti i uplatom na žiro račun: 510-135162-14. Svrha: donacija. Primalac: NVO Montenegro International. Molimo Vas da na e-mail: info@montenegrointernational.org pošaljete kopiju uplatnice, ime i prezime i adresu na koju želite da Vam knjiga bude poslata. Elektronsko izdanje knjige na MNE/CRO/SRB/BIH možete kupiti putem sajta https://kakosmoubiliboga.me/. Englesko izdanje knjige dostupno je putem Amazona: https://www.amazon.com/dp/B097C8H7VP. NVO Montenegro International
%d bloggers like this: