Knjiga Ispovest Kako smo ubili Boga

Nakon što je juče na Robnoj kući Nikšićanka postavljena cerada sa likom Ljuba Čupića i Vita Nikolića, u organizaciji NVO Montenegro International sinoć su postavljena još dva bilborda u gradu.

Na ulasku u grad u mjestu Brlja postavljen je bilbord sa likom Ljuba Čupića i porukom “Grad heroja što se smrti smije – Tebi dužni”, dok je kod autobuske stanice postavljen bilbord sa likom Svetog Petra Cetinjskog i citatom iz njegove Poslanice: “Ne budite tuđa metla i lopata, Ne ližite tuđe šake, Ne obijajte tuđe pragove, Ne budite tuđa sreća, Vrćite se sebi i svome, Pod svoje nebo, O, Crnogorci!”

Podsjećamo, juče je u organizaciji naše NVO na Robnoj kući Nikšićanka postavljena cerada sa porukom “I zbog Ljuba i zbog Vita Nikšić sad se pita”.

 

Knjiga Ispovest Kako smo ubili Boga
Related Posts

Ćutanje je zlato

foto: N1info Prvi ustoličeni nove većine, voljom 41 poslanika, postade Aleksa Bečić i to pravo na mjesto predsjednika…

Knjiga ISPOVEST KAKO SMO UBILI BOGA, svjedočanstvo je progona i mučeništva ljudi koji su svakodnevne žrtve, ne samo silovatelja i napasnika u mantijama, nego i sistema koji takve ljude štiti.

Više o knjizi na sljedećem linku: https://kakosmoubiliboga.me/. Štampano izdanje knjige dostupno je u knjižarama Narodna knjiga, po cijeni od 10€. Narodna knjiga Podgorica - ul. Novaka Miloševa Br. 12, City Mall (I sprat) i TC Bazar. Narodna knjiga Nikšić u TC Laković, Bulevar 13. jul Knjigu možete naručiti i uplatom na žiro račun: 510-135162-14. Svrha: donacija. Primalac: NVO Montenegro International. Molimo Vas da na e-mail: info@montenegrointernational.org pošaljete kopiju uplatnice, ime i prezime i adresu na koju želite da Vam knjiga bude poslata. Elektronsko izdanje knjige na MNE/CRO/SRB/BIH možete kupiti putem sajta https://kakosmoubiliboga.me/. Englesko izdanje knjige dostupno je putem Amazona: https://www.amazon.com/dp/B097C8H7VP. NVO Montenegro International
%d bloggers like this: