Search Menu

MI na najviše adrese u EU, SAD i NATO poslao dokumentaciju o zloupotrebi đece i omladine od strane SPC

UPOZORENJE EU, NATO I SAD: “Srpski svet” je koncept Velike Srbije za 21. vijek

Belgrade’s first-class goal is the collapse of Djukanovic!: Biserko warned EU and US that Democratic Party of Socialists (DPS) dismissals would destabilize the region by depth

Knjiga Ispovest Kako smo ubili Boga

Prosljeđivanjem dokumenta “Analiza malignosti koncepta Srpski svet (SS)” na najrelevantnije adrese u EU, NATO i SAD, NVO Montenegro International je uspjela skrenuti pažnju i izazvati interesovanje pojedinih visoko pozicioniranih ličnosti iz SAD i NATO. Na našu adresu uputili su pitanja koja se odnose na neke od glavnih akcenata iz pomenute Analize,pa smo zamoljeni i za dodatna pojašnjenja, podatke, izvore kojima raspolažemo vezano za djelovanje Srpske pravoslavne Crkve u Crnoj Gori.Poseban interes je iskazan za pitanje zloupotrebe đece u političke i religijske svrhe.

Zato je danas kao odgovor, na sve zainteresovane adrese, proslijeđena dokumenatcija sa detaljnim pregledom aktivnosti SPC, sa posebnim osvrtom na period nakon usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti do parlamentarnih izbora 31. avgusta 2020.

U svom odgovoru Montenegro International je dostavio foto i video materijale, kao i izvještavanja medija sa protestnih litija, koji sadrže sve raspoložive informacije o zloupotrebi đece i mladih tokom litija, o seks skandalima i pedofiliji u SPC, zloupotrebi đece u školama od strane aktivista srpske crkve. Takođe, stavili smo na uvid dokaze o nepoštovanju propisanih mjera tokom Kovid pandemije kada su djeca izlagana opasnosti po zdravlje i život, naročito tokom sahrane Mitropolita Amfilohija.

Uvjereni smo da će oni kojima je dokumentovana priča o nepočinstvima SPC upućena, uvidom u nepobitne dokaze, preduzeti odgovorajuće aktivnosti, sa ciljem rasvjetljavanja i raskrinkavanja religijskih zloupotreba vršenih od strane SPC i njenih političkih saveznika, te da ćemo zajedno stati na kraj njihovoj višedecenijskoj anti-civilizacijskoj i anti-hrišćanskoj propagandi.

Knjiga Ispovest Kako smo ubili Boga
Related Posts

Knjiga ISPOVEST KAKO SMO UBILI BOGA, svjedočanstvo je progona i mučeništva ljudi koji su svakodnevne žrtve, ne samo silovatelja i napasnika u mantijama, nego i sistema koji takve ljude štiti.

Više o knjizi na sljedećem linku: https://kakosmoubiliboga.me/. Štampano izdanje knjige dostupno je u knjižarama Narodna knjiga, po cijeni od 10€. Narodna knjiga Podgorica - ul. Novaka Miloševa Br. 12, City Mall (I sprat) i TC Bazar. Narodna knjiga Nikšić u TC Laković, Bulevar 13. jul Knjigu možete naručiti i uplatom na žiro račun: 510-135162-14. Svrha: donacija. Primalac: NVO Montenegro International. Molimo Vas da na e-mail: info@montenegrointernational.org pošaljete kopiju uplatnice, ime i prezime i adresu na koju želite da Vam knjiga bude poslata. Elektronsko izdanje knjige na MNE/CRO/SRB/BIH možete kupiti putem sajta https://kakosmoubiliboga.me/. Englesko izdanje knjige dostupno je putem Amazona: https://www.amazon.com/dp/B097C8H7VP. NVO Montenegro International
%d bloggers like this: