Knjiga Ispovest Kako smo ubili Boga

Novi šamar vladi Crne Gore!

Pokret „Majke enklava Srebrenica i Žepa“ i Udruženje žrtava i svjedoka genocida zatražili su u utorak 30. marta izvinjenje povodom negiranja genocida od strane ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Crne Gore Vladimira Leposavića.

Piše Slobodna Evropa:

https://www.slobodnaevropa.org/a/31177776.html

Genocid u Srebrenici je dokazan kroz niz sudskih presuda u kojima je više od 70 eminentnih, iskusnih međunarodnih sudija na osnovu dokaza potvrdilo da je u Srebrenici počinjen genocid.

Ministar Leposavić je na sjednici parlamenta Crne Gore 24. marta odgovarajući na poslaničko pitanje da li je, kao ministar pravde i ljudskih i manjinskih prava, spreman da prizna da se u Srebrenici dogodio genocid rekao da ne može da prizna ili ne prizna događaj “o kojem nema saznanje”.

“Ja sam spreman da priznam da je u Srebrenici učinjen zločin genocida kada se to i nedvosmisleno utvrdi”, izjavio je ministar Leposavić.

Leposavić, inače doktor međunarodnog prava, rekao je da je sud u Hagu gdje je suđeno za genocid u Srebrenici, “izgubio svoj legitimitet”.

Leposavić je ministar u Vladi Zdravka Krivokapića koja je izabrana je 4. decembra prošle godine, nakon sto je na avgustovskim izborima smijenjena trodecenijska vlast Demokratske partije socijalista (DPS). Vlada je izabrana glasovima poslanika Demokratskog fronta, Demokrata i Građanskog pokreta URA.

Knjiga Ispovest Kako smo ubili Boga
Related Posts

Portirije

Izgleda da je patrijarh SPS Porfirije pokazivao umjerenost dok je službovao u Hrvatskoj ne zato što je stvarno…

Knjiga ISPOVEST KAKO SMO UBILI BOGA, svjedočanstvo je progona i mučeništva ljudi koji su svakodnevne žrtve, ne samo silovatelja i napasnika u mantijama, nego i sistema koji takve ljude štiti.

Više o knjizi na sljedećem linku: https://kakosmoubiliboga.me/. Štampano izdanje knjige dostupno je u knjižarama Narodna knjiga, po cijeni od 10€. Narodna knjiga Podgorica - ul. Novaka Miloševa Br. 12, City Mall (I sprat) i TC Bazar. Narodna knjiga Nikšić u TC Laković, Bulevar 13. jul Knjigu možete naručiti i uplatom na žiro račun: 510-135162-14. Svrha: donacija. Primalac: NVO Montenegro International. Molimo Vas da na e-mail: info@montenegrointernational.org pošaljete kopiju uplatnice, ime i prezime i adresu na koju želite da Vam knjiga bude poslata. Elektronsko izdanje knjige na MNE/CRO/SRB/BIH možete kupiti putem sajta https://kakosmoubiliboga.me/. Englesko izdanje knjige dostupno je putem Amazona: https://www.amazon.com/dp/B097C8H7VP. NVO Montenegro International
%d bloggers like this: