Knjiga Ispovest Kako smo ubili Boga

Nakon jučerašnjeg URINog kriminalnog napada na lica koja su prvobitno upisana kao osnivači naše NVO, obavještavamo javnost da naša NVO broji preko 180 članova iz Crne Gore i dijaspore koji su podijeljeni u preko 10 timova po oblastima a da organizacijom između dvije sjednice Skupštine upravlja 7-člani Upravni odbor.

URIN “pendrek efendija” sa svojim medija pulom juče je nacrtao mete i licima koja nisu više članovi naše NVO, kao što su Jason Gold, Komsa Prijić, Aleksandra Radoman Kovačević i Vesko Karadžić, koji su istupili shodno ličnom zahtjevu i tražili brisanje iz članstva i iz spiska osnivača.

NVO Montenegro International je dana 28.12.2020. godine održala sjednicu Skupštine, kao najvišeg upravljačkog tijela naše NVO, i sva dokumentacija je dana 04.01.2021. uredno poslata na adresu Ministarstva javne uprave digitalnog društva i medija.

Crtanje mete NVO Montenegro International i licima koja jesu ili niijesu više članovi naše NVO, kao i prijetnje krivičnim prijavama od strane ove kriminalne družine koja krši Ustav i zakone države Crne Gore, krši sva demokratska načela savremene zapadne civilizacije i koja radeći za srpske i ruske interese pokušava da uruši ne samo sigurnost i bezbjednost građana Crne Gore, već i NATO bezbjedonosni sistem i procedure, neće zaplašiti nikog u Crnoj Gori, a kamoli u NVO Montenegro International. Crtanjem meta i prijetnjama će se baviti naš pravni tim i međunarodna zajednica, kao i ambasade NATO članica čiji državljani su meta URINog sramnog napada.

URINo rukovodstvo zaboravlja da nije više dio opozicije već da čini vlast koja je odgovorna za stanje u državi i bezbjednost građana, kojima direktno ili indirektno crta metu, poput svih fašističkih organizacija koje djeluju u cilju uspostavljanja totalitarnog sistema u jednom društvu. Ovakvo ponašanje jedne političke partije je presedan u istoriji Crne Gore i vidimo ga jedino u djelovanju njihovog političkog mentora Aleksandra Vučića, u susjednoj Srbiji.

Crtanje mete nije stalo pisanjem saopštenja za javnost već i prenošenjem fotografija sa privatnih Facebook profila lica koja imaju ili nemaju više veze sa NVO Montenegro International. Kako među licima kojima je ova politička organizacija nacrtala metu ima pored crnogorskih i američkih, britanskih i kanadskih državljana, NVO Montenegro International će o istom obavijestiti zapadne ambasade i međunarodnu zajednicu i tražiti zaštitu. Istovremeno ćemo obavijestiti državno tužilaštvo, a ovim i svim narednim napadima, kako na organizaciju, tako i na pojedince/ke baviće se pravni timovi u zemlji i inostranstvu.

Podsjećamo javnost da je NVO Montenegro International podnijela više krivičnih prijava Specijalnom državnom tužilaštvu protiv pojedinih članova Vlade za najteža krivična djela protiv ustavnog poretka države Crne Gore za što je zaprijećena kazna zatvora do 15 godina, i da očekujemo ovakve, i teže napade od lica koja su svjesna da će jednog dana morati da odgovaraju pred domaćim sudovima za kršenje Ustava i zakona, kao i narušavanje bezbjedonosnog poretka u zemlji.

Zahvaljujući našim članovima iz dijaspore (kojih je preko 80), djelovanje NVO Montenegro International neće biti zaustavljeno čak i u slučaju fizičkih napada i hapšenja članova u zemlji!

Printscreen sa FB profila URA-e
Printscreen URINog web sajta

 

Knjiga Ispovest Kako smo ubili Boga
Related Posts

DALJE RUKE OD TUZI!

Dok pandemija uzima danak u životima, vlada premijera Krivokapića nastavlja da pravi, ali samo na prvi pogled, diletantske…

Knjiga ISPOVEST KAKO SMO UBILI BOGA, svjedočanstvo je progona i mučeništva ljudi koji su svakodnevne žrtve, ne samo silovatelja i napasnika u mantijama, nego i sistema koji takve ljude štiti.

Više o knjizi na sljedećem linku: https://kakosmoubiliboga.me/. Štampano izdanje knjige dostupno je u knjižarama Narodna knjiga, po cijeni od 10€. Narodna knjiga Podgorica - ul. Novaka Miloševa Br. 12, City Mall (I sprat) i TC Bazar. Narodna knjiga Nikšić u TC Laković, Bulevar 13. jul Knjigu možete naručiti i uplatom na žiro račun: 510-135162-14. Svrha: donacija. Primalac: NVO Montenegro International. Molimo Vas da na e-mail: info@montenegrointernational.org pošaljete kopiju uplatnice, ime i prezime i adresu na koju želite da Vam knjiga bude poslata. Elektronsko izdanje knjige na MNE/CRO/SRB/BIH možete kupiti putem sajta https://kakosmoubiliboga.me/. Englesko izdanje knjige dostupno je putem Amazona: https://www.amazon.com/dp/B097C8H7VP. NVO Montenegro International
%d bloggers like this: