NVO Montenegro International je izdavač knjige ISPOVEST KAKO SMO UBILI BOGA autora Bojana Jovanovića, bivšeg đakona Srpske pravoslavne crkve.

Knjiga predstavlja potresno svjedočanstvo o progonu i mučeništvu ljudi koji su svakodnevne žrtve, ne samo silovatelja i napasnika u mantijama, nego i sistema koji takve ljude štiti. Pisana je na preko 430 strana sa obiljem materijalnih dokaza o ćutanju sistema na najteže zločine koji su se dešavali pod okriljem SPC.

Promocija knjige održana je 07. maja u biblioteci “Njegoš” na Cetinju. Snimak sa promocije dostupan je na našem YT kanalu:

Kupovinom e-knjige pomažete naš rad i napore da se knjiga nađe u knjižarama širom regiona i Evrope. Želimo da se istina o zlu koje je zarobilo region Zapadnog Balkana što dalje čuje kako bi napokon bili natjerani pravosudni organi Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Srbije da reaguju i povedu istragu o zločinima koji su se desili unutar ove institucije u proteklih 30 godina.

Molimo Vas da podijelite ovaj mail sa članovima udruženja i pozovete sve koji su u prilici da na simboličnan način podrže naš rad u borbi protiv ekstremizma i vjerskog fanatizma sa kojim se Crna Gora suočava u protekle 3 decenije, što je doživjelo svoj vrhunac tokom proteklih mjeseci.

Cijena e-knjige je 8.99$ uz popust od 40% koji važi do 21. maja!

E-knjiga (u pdf. formatu) se može kupiti na sajtu: https://kakosmoubiliboga.me/.

Srdačan pozdrav,

NVO Montenegro International

Related Posts
%d bloggers like this: