Knjiga Ispovest Kako smo ubili Boga

Dok pandemija uzima danak u životima, vlada premijera Krivokapića nastavlja da pravi, ali samo na prvi pogled, diletantske poteze. Ova skupina „slučajnih partnera“, skrpljena iz raznih centara moći, svakim danom pokazuje svoje šovinističko lice.

Da podsjetimo na dva interesantna detalja:

  • Ministar pravde Leposavić pravi neviđen pritisak na Apelacioni sud u slučaju protiv lidera DF-a i ostalih, pominjući mogućnost da, ako Apelacioni sud potvrdi osuđujuću presudu, donijeti zakon o Amnestiji. Apelacioni sud vraća predmet na novo suđenje, sa nemuštim objašnjenjem.
  • Ministarstvo zdravlja odbija donaciju od 10 000 vakcina, najavljenu 21. januara posredstvom kabineta Đukanovića, kasnije odbijaju ponude od oko 150 000, da bi nakon 27 dana slavodobitno dočekali avion iz Srbije sa Brnabićkom i kutijom u kojoj je 2 000.

Koliko je izgubljeno života zbog osionosti vlade premijera Krivokapića i ministarke JBB? Zamislite da je tih 10000 vakcina dato najosjetljivijem dijelu populacije? Ko će izaći pred porodice preminulih da im objasni ovu situaciju jer, ne zaboravite, neko od njih je mogao primiti vakcinu i vrlo vjerovatno biti živ danas?

Ipak, najveća budalaština, ALI samo na prvi pogled, je otvaranje granica Crne Gore za ulazak u državu bez PCR testa. Jer, nije u pitanju neznanje, nego izbori u Nikšiću, a da bi ponovo ušli glasači iz Srbije i BIH (republike srpske), granice moraju ostati otvorene.

Vlada sa krstom u jednoj, a mačem u drugoj ruci, ovih dana izaziva novu krizu, ovaj put sa našom braćom Albancima! Ovaj put na udaru su Tuzi. Jutros, predsjednik opštine Tuzi g. Đeljošaj, revoltiran potezima vlasti, između ostaloga i policijom koja je jutros došla u Tuzi da zatvara lokale, blokirao je bulevar prema Podgorici i pozvao Krivokapića i potpredsjednika Abazovića da dođu na razgovor.

Dan ranije, revnosni organi su pokrenuli izviđaj protiv Đeljošaja: “Po nalogu zamjenika rukovodioca Nikole Boričića, u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici je formiran krivični predmet povodom izjave predsjednika Opštine Tuzi Nika Đeljošaja, radi utvrđivanja postajanja osnova sumnje da je učinjeno krivično djelo pozivanje na otpor ili drugo za koje se goni po službenoj dužnosti. Predmet je dodijeljen u rad dežurnom državnom tužiocu”, saopštio je državni tužilac i portparol Vukas Radonjić.

Montenegro International predano radi na izvještaju o stanju u Crnoj Gori, koji će uskoro biti upućen na sve relevantne međunarodne adrese. Ponašanje ove vlade prema nesrbima, Crnogorcima a ovaj put Albancima će nesumnjivo biti do u detalje opisano.

Zato opominjemo: Nemojte da se usudite da u Tuzi šaljete specijalne jedinice!

Abazoviću, pođi među svoj narod! Tvoja URA je dovela na vlast ovaj kleronacionalistički korpus! Objasni svojim Albancima – zašto, i koja su to demokratska dostignuća vrijedna svetosavskog iživljavanja nad Crnom Gorom i njenim građanima!

Knjiga Ispovest Kako smo ubili Boga
Related Posts

Knjiga ISPOVEST KAKO SMO UBILI BOGA, svjedočanstvo je progona i mučeništva ljudi koji su svakodnevne žrtve, ne samo silovatelja i napasnika u mantijama, nego i sistema koji takve ljude štiti.

Više o knjizi na sljedećem linku: https://kakosmoubiliboga.me/. Štampano izdanje knjige dostupno je u knjižarama Narodna knjiga, po cijeni od 10€. Narodna knjiga Podgorica - ul. Novaka Miloševa Br. 12, City Mall (I sprat) i TC Bazar. Narodna knjiga Nikšić u TC Laković, Bulevar 13. jul Knjigu možete naručiti i uplatom na žiro račun: 510-135162-14. Svrha: donacija. Primalac: NVO Montenegro International. Molimo Vas da na e-mail: info@montenegrointernational.org pošaljete kopiju uplatnice, ime i prezime i adresu na koju želite da Vam knjiga bude poslata. Elektronsko izdanje knjige na MNE/CRO/SRB/BIH možete kupiti putem sajta https://kakosmoubiliboga.me/. Englesko izdanje knjige dostupno je putem Amazona: https://www.amazon.com/dp/B097C8H7VP. NVO Montenegro International
%d bloggers like this: